Rize Sel / 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel i̇lde iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı.

Rize Sel / 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel i̇lde iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı.. Rize'yi sel vurdu, a haber ekibi canını zor kurtardı! Rize'nin çayeli ilçesi eskipazar mahallesi'nde bulunan şairler deresi, yağan yoğun yağış nedeniyle taştı. Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne 24 kilometre uzaklıktaki gürpınar köyü'nde şiddetli yağmur, sel ve heyelana neden oldu. Rize 'yi sel vurdu, a haber ekibi canını zor kurtardı! Rize'de, dünkü yağışla meydana gelen selin ardından temizlik ve hasar tespit çalışmaları sürerken rize'de dün şiddetli yağmur sonrası meydana gelen sel ve heyelanların ardından bölgede temizlik ve.

Rize'de, dünkü yağışla meydana gelen selin ardından temizlik ve hasar tespit çalışmaları sürerken rize'de dün şiddetli yağmur sonrası meydana gelen sel ve heyelanların ardından bölgede temizlik ve. Rize sağlık müdürü mustafa tepe, selden yaralı olarak kurtarılan 82 yaşındaki havva tüysüz'ün de müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralı kurtarıldı. Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti. Uç meteorolojik olayları sıkça saniyelerle sel sularına kapılmaktan kurtuldu.

Rize'de sel felaketi
Rize'de sel felaketi from i.internethaber.com
Ri̇ze'nin çayeli i̇lçesi'ne bağlı gürpınar köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralı çıkarıldı. + rize'de etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle çamlıhemşin ilçesinde 3 ayrı bölgede sel ve heyelan meydana geldi. Rize 'yi sel vurdu, a haber ekibi canını zor kurtardı! Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti. Bölgede sağanak yağmur ardından sel nedeniyle çöken bir evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de enkazın altından yaralı çıkarıldı. Rize'de sel, heyelana neden oldu. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle bazı dereler taştı, binalarda mahsur kalanlar oldu. Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne bağlı gürpınar köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralı çıkarıldı.

Rize sağlık müdürü mustafa tepe, selden yaralı olarak kurtarılan 82 yaşındaki havva tüysüz'ün de müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.

Rize'nin çayeli ilçesine 24 kilometre uzaklıktaki gürpınar köyünde şiddetli yağmur, sel ve heyelana bölgede sağanağın ardından sel nedeniyle çöken bir evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle bazı dereler taştı, binalarda mahsur kalanlar oldu. Rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış felakete yol açtı. 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel i̇lde iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı. Rize sel felaketi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika rize sel felaketi haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Rize'nin i̇kizdere ilçesinde yoğun yağış sonrası yol trafiğe kapandı. 'dereleri estetik şekilde ıslah ediyoruz diyen bakan eroğlu'nun milyarlar harcanarak yaptırdığı taşkın koruma tesisleri karadeniz'deki sel felaketlerinin önüne geçemiyor. Rize çayeli gürpınar köyü'nde sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti. Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti. Rize'de sel, heyelana neden oldu. 12 köye ulaşımın sağlanamadığı kentte. Bölgede sağanak yağmur ardından sel nedeniyle çöken bir evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de enkazın altından yaralı çıkarıldı. + rize'de etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle çamlıhemşin ilçesinde 3 ayrı bölgede sel ve heyelan meydana geldi.

Ri̇ze'nin çayeli i̇lçesi'ne bağlı gürpınar köyü'nde sağanak yağmurun ardından oluşan sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralı çıkarıldı. Rize'nin çayeli ilçesine 24 kilometre uzaklıktaki gürpınar köyünde şiddetli yağmur, sel ve heyelana bölgede sağanağın ardından sel nedeniyle çöken bir evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de. Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralı kurtarıldı. Rize'deki sel felaketinde ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Rize'de sel ve heyelan: 2 kişi hayatını kaybetti, 3 ...
Rize'de sel ve heyelan: 2 kişi hayatını kaybetti, 3 ... from images.bursadabugun.com
Rize çayeli gürpınar köyü'nde sel nedeniyle çöken evin enkazı altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti. 'dereleri estetik şekilde ıslah ediyoruz diyen bakan eroğlu'nun milyarlar harcanarak yaptırdığı taşkın koruma tesisleri karadeniz'deki sel felaketlerinin önüne geçemiyor. Rize'nin çayeli ilçesine 24 kilometre uzaklıktaki gürpınar köyünde şiddetli yağmur, sel ve heyelana bölgede sağanağın ardından sel nedeniyle çöken bir evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de. Rize'de sel, heyelana neden oldu. + rize'de etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle çamlıhemşin ilçesinde 3 ayrı bölgede sel ve heyelan meydana geldi. Sel nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti. Rize sağlık müdürü mustafa tepe, selden yaralı olarak kurtarılan 82 yaşındaki havva tüysüz'ün de müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi. Rize'yi sel vurdu, a haber ekibi canını zor kurtardı!

Rize'de şiddetli yağış nedeniyle bazı dereler taştı, binalarda mahsur kalanlar oldu.

Rize sağlık müdürü mustafa tepe, selden yaralı olarak kurtarılan 82 yaşındaki havva tüysüz'ün de müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi. Rize'yi sel vurdu, a haber ekibi canını zor kurtardı! Rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış felakete yol açtı. 'dereleri estetik şekilde ıslah ediyoruz diyen bakan eroğlu'nun milyarlar harcanarak yaptırdığı taşkın koruma tesisleri karadeniz'deki sel felaketlerinin önüne geçemiyor. 14 temmuz 2020 salı 09:42. Rize'de iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı. Kentte öğle saatlerinde etkisini artıran yağış sel ve heyelana neden oldu. Rize sel felaketi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika rize sel felaketi haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Uç meteorolojik olayları sıkça saniyelerle sel sularına kapılmaktan kurtuldu. Taşkın nedeniyle araçlar suda sürüklendi. Bölgede sağanak yağmur ardından sel nedeniyle çöken bir evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de enkazın altından yaralı çıkarıldı. Rize'de dünden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış sel ve taşkınların olmasına neden oldu. Muradiye belediye başkanı musa süreyya balcı, sosyal medyadan allah'ım yardım et batıyoruz rize'nin salarha ve muradiye beldelerinde de taşkın nedeniyle 6 araç selde sürüklendi.

Rize'yi sel vurdu, a haber ekibi canını zor kurtardı! Rize'de şiddetli yağış nedeniyle bazı dereler taştı, binalarda mahsur kalanlar oldu. Rize'de iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı. Çaykur rizespor selim ay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Rize'de dünden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış sel ve taşkınların olmasına neden oldu.

Rize'de sel felaketi... Bakan Soylu bölgede
Rize'de sel felaketi... Bakan Soylu bölgede from img3.aksam.com.tr
Rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış felakete yol açtı. Rize'de, dünkü yağışla meydana gelen selin ardından temizlik ve hasar tespit çalışmaları sürerken rize'de dün şiddetli yağmur sonrası meydana gelen sel ve heyelanların ardından bölgede temizlik ve. Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne 24 kilometre uzaklıktaki gürpınar köyü'nde şiddetli yağmur, sel ve heyelana neden oldu. Rize sel felaketi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika rize sel felaketi haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Rize'de iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı. Rize sağlık müdürü mustafa tepe, selden yaralı olarak kurtarılan 82 yaşındaki havva tüysüz'ün de müdahaleye rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi. Rize'nin i̇kizdere ilçesinde yoğun yağış sonrası yol trafiğe kapandı. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralı kurtarıldı.

Rize'nin çayeli ilçesi eskipazar mahallesi'nde bulunan şairler deresi, yağan yoğun yağış nedeniyle taştı.

24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel i̇lde iki gündür etkili olan yağışın ardından yine dereler taştı. Şiddetli yağışa teslim olan rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde iki kişi hayatını ntv meteoroloji editörü dilek çalışkan, rize'deki yağışlara ilişkin ''91 yılın rekoru kırıldı'' dedi. Meteoroloji karadeniz bölgesi için kırmızı alarm vermişti. Rize'nin çayeli i̇lçesi'ne 24 kilometre uzaklıktaki gürpınar köyü'nde şiddetli yağmur, sel ve heyelana neden oldu. Bölgede sağanak yağmur ardından sel nedeniyle çöken bir evin enkazı altında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi de enkazın altından yaralı çıkarıldı. Sel ve heyelanların vurduğu kentte 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralı kurtarıldı. Rize'nin çayeli ilçesi eskipazar mahallesi'nde bulunan şairler deresi, yağan yoğun yağış nedeniyle taştı. Rize'de dünden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış sel ve taşkınların olmasına neden oldu. Çaykur rizespor selim ay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Rize'nin i̇kizdere ilçesinde yoğun yağış sonrası yol trafiğe kapandı. Rize'yi sel vurdu, a haber ekibi canını zor kurtardı! Rize'nin çamlıhemşin ilçesine bağlı çayırdüzü köyünde sel sularının etkisiyle meydana gelen heyelanın sürükleyerek parçaladığı ahşap evde bulunan 4 kişi öldü. Rize'de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış felakete yol açtı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama